Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, Genel Sekreterimiz Uzm.Dr. Cihan EKMEN’e veda ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan kararnameyle Manisa’nın Kırkağaç ilçesi Kaymakamlığı'na atanan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz veda programı çerçevesinde Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uzm.Dr. Cihan EKMEN’e veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretleri esnasında İdari Hizmetler Başkanımız Mehmet TERCAN ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet GÜLÜM’de hazır bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uzm.Dr. Cihan EKMEN, Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz’a yeni görev yerinde başarılar dilerken, Şanlıurfa için yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.