Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim ve Bakanlık makamının 01.07.2014 tarih ve 13718 sayılı yazısı ile yürürlüğe giren Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı standartları gereği birliğimize bağlı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” almaya hak kazanmıştır.

16.11.2015 25.12.2015 tarihleri arasında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı gerçekleştirilmiştir.

Toplamda 12 sağlık personeline verilen bu eğitim Türkiye çapında belirli illerde yapılmaktadır. Şanlıurfa’ da ilk defa yapılan eğitime Mardin’ den 1, Şırnak’ tan 1, Balıkesir’ den 2  ve Diyarbakır’ dan 1 olmak üzere 5 sağlıkçı katılmış ve program başarılı şekilde  tamamlanmıştır.