Tıbbi Hizmetler Başkanlığı Branş Bazlı Uzman Hekim Çalıştayı

Genel Sekreterliğimiz tarafından ilimizde ilk kez düzenlenen branş bazlı tıbbi hizmetler çalıştayı Uzm. Dr. Yunus COŞKUN  ve Op. Dr. Ahmet Çağlar BOZKURT koordinatörlüğünde 18.12.2015-09.02.2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Çalıştayda ilimizde verilen sağlık hizmetlerini kalite ve çeşitliliğini arttırmak ve hastanelerimizde ihtiyaç duyulan tıbbi donanım ve cihaz eksikliklerinin giderilmesi hedeflendi.Hastanelerimizde görev yapan branş uzman hekimlerimizin birbirleriyle ve genel sekreterliğimiz çalışanlarıyla tanışmaları sağlandı.Hekimlerimizin talep ve problemleri birinci ağızdan dinlenmesi ve sağlık hizmet sunumundaki problemleri hızla çözülmesi için çalışmalara başlandı.